Skip to content

Rij veilig met de Bikers Card

De goedkoopste individuele aanvullende verzekering voor motorrijders op de markt

Met de Bikers Card bent u gedekt voor hospitalisatie, invaliditeit, medische kosten, overlijden en zelfs motoruitrusting, ongeacht uw aansprakelijkheid.

blank

Wat houdt de Bikers Card in?

blank

Individuele motorverzekering

Wist u dat? De eenvoudige BA dekt niet uw persoonlijk letsel als bestuurder betrokken bij een ongeval. Gelukkig kunt u met de Bikers Card profiteren van een uitgebreide individuele verzekering voor motorrijders. Ze kan worden gecombineerd met uw hospitalisatieverzekering en biedt u een volledige bescherming bij een motorongeval, of u nu in uw recht bent, in fout bent of als enige bij het ongeval betrokken bent:

Toepasselijke voorwaarden

Dit geldt voor bestuurders van motorfietsen, scooters, bromfietsen, quads en trikes van 18 jaar en ouder, ongeacht de cilinderinhoud van het voertuig.

Alleen ongevallen opgelopen door de verzekerde tijdens het rijden met een motor voor recreatieve doeleinden op de openbare weg zijn gedekt. Schade als gevolg van een val op een circuit is uitgesloten.

Ongevallen veroorzaakt door een verzekerde die dronken is of wanneer het voertuig wordt bestuurd door een persoon die niet aan de wettelijke voorwaarden voldoet om te mogen rijden, zijn niet gedekt.

De verzekeringsovereenkomst is onderworpen aan het Belgische recht.

Verzekering motoruitrusting

Als motorrijder is uw uitrusting uw enige bescherming. Dit is dus een absolute noodzaak die aanzienlijke kosten met zich meebrengt, en zeker bij een val, want dan moet de uitrusting meestal worden vervangen. Een helm die een schok heeft opgevangen, kan namelijk zijn beschermende rol niet langer vervullen. Hetzelfde geldt voor jassen, broeken, airbags, laarzen en handschoenen, die allemaal op de proef worden gesteld wanneer ze over het asfalt schuren.

Daarom biedt de Bikers Card u een speciale verzekering voor uw uitrusting. Uw volledige uitrusting is verzekerd en wordt vergoed tot € 750* bij een val met uw motor. Dit werd mogelijk gemaakt door onze samenwerking met motorverzekeraar Vander Haegen. Dit tarief is het goedkoopste in België! Voor deze prijs profiteert de motorrijder ook van een individuele verzekering en meerdere voordelen bij onze partners. Wacht niet langer, profiteer nu van een speciale, ongeëvenaarde dekking voor motorrijders!

* Zie algemene voorwaarden

blank
blank

Bijstandsverzekering motor

U geniet ook van motorbijstand in geval van pech, ongeval of diefstal in alle landen die op uw groene kaart vermeld staan, voor elke reis van minder dan 90 dagen. 

Telefoonnummer Bikers Card bijstand:

In België:

In het buitenland:

Hoe werkt de Bikers Card?

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, geniet u van het aanvullende verzekeringspakket en bent u een heel jaar gedekt.

Wat te doen bij een ongeval?

Bent u gevallen met de motor? Heeft u lichamelijke verwondingen? Is uw uitrusting beschadigd? Soyer & Mamet is uw contactpersoon. We doen er alles aan om u het leven gemakkelijker te maken.

  • Stuur uw gedetailleerde verklaring van de feiten (nauwkeurige foto’s van de plaats van het ongeval, de schade, contactgegevens van eventuele getuigen), een kopie van het PV van de politie als dat er is, en de aankoopfacturen op naam van het beschadigde materiaal naar info@soyermamet.be.
  • Uw Soyer & Mamet-makelaar neemt zo snel mogelijk contact met u op. 
  • In geval van problemen of noodgevallen zijn we ook tijdens kantooruren bereikbaar op 02 / 545 00 30.
  • Neem zo snel mogelijk contact op met uw makelaar via info@soyermamet.be
  • Stuur ons de facturen van uw medische kosten en de terugbetaling van uw ziekenfonds. 
  • In geval van problemen of noodgevallen zijn we ook tijdens kantooruren bereikbaar op 02 / 545 00 30.

Lees de algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden kunnen te allen tijde worden geraadpleegd. Neem ze dus zeker door.

blank